Dagen är kommen där jag ska köra Lyft

Okej så jag kommer skriva detta blogginlägget i realtid, så ni får ta del av varje känsla som denna lyft snusen ger mig. Jag vill såklart alltid vara autentisk med er som ni vet och detta känns som det allra bästa sättet att göra detta på. Snusdosan kom hem idag i brevlådan och jag är helt förberedd på att testa och skriva mina upplevelser samtidigt. 

Jag valde denna som heter Caribbean Spirit eftersom den smakar Piña Colada, som är min absoluta favoritdrink. Den skulle även innehålla lite spår av nötsmak vilket jag också älskar. Så nu ska vi köra, följande är min liverapportering om hur jag känner angående Lyft.

Nu stoppar jag in prillan, ska ge den några sekunder innan jag började kommentera. Okej nu ca 10 sekunder in kan jag definitivt säga att man tydligt känner smaken av Piña Coladan och det är helt sjukt hur gott det smakar. Man blir ju redigt sugen på att kröka med polarna nu. Inte så mycket nötter än, bara lite längst bak i smaken, nästan lite gömt. Men jag måste säga att jag är väldigt positivt överraskad över Lyft. Det kanske finns en logisk förklaring till varför alla och deras syster ska snusa det.

Jag ska vara ärlig och säga att nu när jag haft snusen i munnen i ca 5 minuter så har jag redan gått in på SnusMes hemsida och beställt en hel stock. Deras hemsida har ju sånt sjukt utbud så man måste ju passa på. Det bästa är ju att man får allt direkt hem till dörren. Så otroligt praktiskt.

Allt som allt måste jag faktiskt erkänna att jag rekommenderar verkligen Lyft. För er som varit som mig och har undvikit det på grund av all hype så är det faktiskt en otroligt nice snus att ge sig in i.