Har ni ett utekök?


Blir extra mycket bloggande nu i dessa tider när allt man kan göra är att sitta inne och fundera. För att få känna någon form av hopp försöker jag se framåt mot ljusare tider.

Jag kan ju inte vara ensam om att längta till sommaren mer än något just nu?! Oavsett om läget med Corona blir bättre eller inte så brukar min sommar till stor del ändå bestå av att sitta ute i trädgården, så jag funderar på att ta mig ett ryck och göra om lite.

Skaffa lite nya möbler och plantera massa härliga växter, så får jag något att hålla mig sysselsatt med också.

Anna berättade att hon och hennes gubbe hade köpt ett utekök häromdagen från bra sommarmöbler.

Vilken strålande idé tänkte jag, kunna stå ute och fixa med maten istället för att springa ut och in huset hela tiden. Plan 1 blir alltså ett utekök. Spik